bloggandet går åt skogen

Hallå damer & herrar!
Bloggandet har spattserat åt skogen minnsan. Och då menar ja att de inte har varit alls bra, inget vidare. Men nu skriver ja en snutt i alla fall. Inga bilder för dagen  utan bara rena skrifter. Somsagt är ju datorerna oförståndsbara så de är derför modebloggandet har varit på segfronten. Till sake. I onsdags för snart en vecka sen började ju skolan igen, för min del högstadiet. Har inte berättat så mycket om de men jag har det mycket bättre där en på mellanstadiet. Nu är man friiare, har skåp, bättre lärare och variation på klassrum och lärare. mycketmycket bättre! Jo, lite ''fashion'' i alla fall. En '' The Sims'' älskare som man vart i åratal, men de har blivit minskning på de nu. Jo saken jag vill komma till är att nu finns de ett ''Sims 2 H&M''. ''vafan?'' tänker en del men lyssna nu. Man kan göra egna kollegtioner, modevisningar, RUBBET! Med h&m kläääder! Jag blev överlycklig när jag fick reda på detta så snart har ja mindre pengar i bössen. De är de värt. Nu är det dags för pluggning av biologi. Så Ajöss på er (:
HADE!

Emma. 

förklaringar

tjooooofräs!
Jag hoppas att ni är besvikna för att jag märker att inte så mkt folk tittar på min blogg, GÖR DE GÖR DE & ni måste börja komentera lite mer, vad sm hellst. På bilden är det Jenna Dewan som spelar i dansfilmen ''Step Up'' klart bättre en dirty dancing. Jag älskar hennes roll i filmen och är hon inte bara otroligt vacker. Nu kommer överskriften, förklarningar. Mina uppdateringar har varit nollställda på sistone och förklarningen är våra datoren. den jag sitter vid nu kan jag tyvär inte koppla in kameran till så jag kan ladda över alla mina bilder och datan jag har laddat över bilder på har problem med nätverket, så de är ingen uppkoppling till internett och den tredje datan är totalt seg. så j, ni får vänta ett tag trill. nu tror ja de är sovdags för mig, linserna håller på att trilla ut och ja ska upp mitt i natten för att se friidrott. Två saker till, skolan har ju börjat men dock har jag inga outs fit från de, och den andra saken är att '' hålla hårt i era vänner, speciellt dom närmaste för en dag kan ni ha lagt er i ett regält trubbel. Tur är det att domhär speciellt nära vännerna förlåter''
HADE!

Emma.

294609-31

Sena bilder men en sköön da

     
Bild 1: lila tunika - indiska, jeanskjol - spanien (bershka) svarta tights - kusins
Bild 2: Mammas halsband
Bild 3: svartväska - present h&m
Bild 4: Väska - lindex, tröja - ullareds, vita shorts - ärvt, schal - släktarv
Bild 5: Solbrillor - fått av farfar ''ReyBan''
Bild 6: ljusajeans+rutig tunika (fasst ja har vikt upp den) - jc


Hejsvej.
Dehär är rättså sena bilder för jag, lat som man är, har tyvär inte lagt ner mer tid en att ta kort och tänk att' de gör jag senare'', så de blir nu. Dom tre första bilderna är från söndag, och den dagen slappade jag på, beck på kvällen sen ju ;D Dom ytterligare två bilder där efter är från i måndags när jag cyklade till Lollo, ica kom sen och vi badade ute på ön. Jätte mysigt! Sen var de ju träning runt kvälla och de gick super, verkligen kanon! Emma is back in town baby! hahhha, kanske inte men underbart var de i alla fall. Den sista bilden är från idag. Nu ska ja gå igen hela veckan sen i måndags. På måndag kväll efter träning sov emmy hos mig, mycket den dagen men de blev enklare så. Dagen därpå alltså tisdag, hade vi trevligt och sen blev de en stund på sandsbro. emmy hängde me hem igen och stannade till sent. Sen var den dagen över. På onsdag kom farmor & farfar för att hämta mig och min lillebror och färden började mot karlshamn. I karlsamn fikade vi vid havet, var på kreativum & åt på fisk resturang. JÄTTE KUL! När vi åter var hemma i växjö så packade man väskan och åkte till torpet. deras stuga en aning utanför växjö. Vi sov där den natten med kusinen. På torsdagen, alltså idag så vaknade vi & åt en go frukost, ja & farfar cyklade en bit med Thea ( hunden ). En fin morgon stund. På eftermidagen kom vi hem igen och jag slappade då. På kvällen var de träning och de gick bra. Fick reda på att jag ska springa 1500m på söndag i Lag UDM. Jag får göra mitt bästa! Nu har ja dushat och pratat med vänner så förhoppningvis om vädret håller blir de cyckel utflykt och picnic me vänner imorgon.
HADE!

p.s En rättning till inlägget om carl-oskardagarna & rixfm festival. Tandborsten till min lillebror var inte köpt av mina pengar utan av Lovisas (Lollo). Hon insisterade på de idag.

Emma.

Carl-Oskar dagarna + RixFM-Festival ;D

294609-24

294609-23294609-22294609-21

Ett mycket stressigt HEJ!
Jag är mycket stressad men lite fort & kort får det bli. Idag har jag erica, emelie och lollo varit på stan eftersom det är carl-oskardagarna i stan. Hittade en skolväska, eller ica hittade den men aja ^^ Sen köpte jag en tandborste till min lillebror, låter inte så intressant men ändå. Han fyller år snart så de var derför, han spelar hockey i växjölakers och det var jusst en lakerstandborste ;) Nu vet ni de. I alla fall så ska jag om ynka 5 minuter cykla till stortorget där de är rixfm konsert och tivoli :D Jag möter emme och sen kommer lollo. Mycket kuuuul ska de bli! Dock kommer värken Hilda eller Erica. Tävling blir det imorgon och jag måste ge allt. Emma, back i the ''form'' får jag hoppas! Den sista bilden är fårn Hällevik när vi åkte båt. Mycket kulkul! Mitt hår höll på att flyga av. Om en minut hade jag tänkt att cykla! Väskan är från Lindex och kostade 74,50 kr (halva reapriset).
HADE!

Emma. (stressad)

Hällevik

Hällevik

Ett mycket stort HEJ!
Nu är jag tillbaka för uppdatering. Sen i torsdags har jag varit i Hällevik och kollat på min lillebror & hans lag som har spelat fotbollscup. Dom kom 7:a & 6:a  av 16 lag så dom blev nöjda :D Jag har faktiskt haft jätte kul.
Märkte att det inte har blivit så mycket uppdatering för klädesplagg på sistone men det kommer, de kommer :)
Nu ska jag kolla vidare för jag är lite seg idag.
HADE!

Emma.

Gårdagens kväll

Nämen Hej.
Jag ska snart sova & har precis laddat ner låtar på mp3n så det blir inte så mycket skrivande här. Inte så mycket uppdatering heller, inte föräns måndag för vet ni vad. Jag ska till hällevik. Min lillebror ska spela fotbollscup så det är bara att bita ihop. Haha, nej så pjåkigt ska de inte bli. Snälla ni komentera på så jag blir lite gla när jag kommer hem. Idag har jag varit uppe & tränat från klockan 9, på mornen. DE NI! Hahha, häck blev det och jag är nöjd. Det är kusinen som drar upp en så tidigt, eller det var nog Elin. Jaja, sen var jag hos gustaf & jag blev glad för att jag älskar att dansa. Hahha, man kan faktist skaka loss till Britney Spears en! Vågar jag nämna SpiceGirls? :S Haha, jag är galen det vet jag. Nu ikväll blev det Project Runway, favoritpogrammet för min del. Längtar redan tills nästa vecka. Jo gårddagens vare. Vi hade gäster för mamma har ju fyllt år. Jag bar den här vita blusen från bikbok. Alla komenterade den 'generad'. Hahha, nu ska jag läsa & sova. Imån blir det Frida läsning. GodNatt.
HADE!

Emma.
294609-19

RSS 2.0