veranoEftersom jag inte har orkat foto någon outfit på sistone och mest sprungit runt i pyjamas så får ni en från stockholm i sommras. Där jag träffade maja för första gången också, jag saknar henne. Snart är de ju nytt år och jag undrar om de är något här ni vill ha ändrat på till 2009? Tack för hjälpen om ni svarar.

x-mas day


arkiv

hello juldagen är minst lika bra som självaste julafton. De är ju då man har en hel dag på sig att prova allt. För min del bla guitarr hero, lips och satc box. Vad fanns i era paket?Nu har jag ätit tre mackor och ska äta min fjärde, hoppas att er julafton var bra.
adios

lillejul


Skinka, prinskorv, sill, köttbullar, julmust, glögg, bastu, uppesittarkväll, rim
.. de doftar lillejul. Nu ska jag umgås med min bror. Hoppas ni mår super för det gör jag. Och god jul på er. Åh jag måste bara berätta, jag var med mina knasiga vänner idag och dom slog in mig i paketpapper. Riktigt tjusigt må jag säga.
go jul

för jag vill veta om kärlek finns
1 och 2, t-shirt zara kjol (linne) hm
3, läppstift christian dior

photosbilder här

bloglovin

Följ mig och min blogg med bloglovin så är ni gulliga. Jag har inte vidare många så jag blir jätte gla om de blir några fler.

puss

package wrapping, good food and friends


Julstämning för fulla muggar. Paketinslagning, god mat och vänner ikväll. Precis som rupriken följer. För övrigt, gillar ni bilderna?
puss o kram

colab friends of monki
Jag är så kär i mina nya brallor, så kär.

det smattrar på mitt fönster

God morgon ja precis det regnar, nu när snön hade kommit så regnar det. Blir väl inger vit jul i år heller, i guess. Nu är de jullov i alla fall, och de gillar vi! Skulle träffat min vän erica idag men måste städa och då menar jag verkligen julstäda och slå in julklappar. Jag älskar att köpa julklappar, för jag känner mig så finurlig, och vad är inte bättre än att se någon bli glad. Hiho! 

Ny bloggdesign är på g, mina tankelökar växer. 
 

fredag.
betyg. bibliotek. bästa vännen. chicago. drömmar

tankar om bilderna?

pusse

allvarligt allvar

Hej!
Nu är jag tillbaka. Bara sådär. Tog tag i det och kände att jag ville igen. Jag kör på.
Jag stickar, en halsduk, det går väl inget vidare. Den blir längre och längre samtidigt som den blir håligare och fulare. Men den är mjuk och samtidigt som jag misslyckas så lär jag mig att lyckas. Så jag ger inte upp. Icke. Förövrigt har de varit innebandy avslutning nyss, vilket gäng vi är!

Vill inte skriva för långt, då somnar ni väl och så vill jag inte starta. Snart börjar jag bli rädd, de knakar i källaren. Jag ska nog gå och kika, modig som jag är. Vi ses, de kan jag lova.

puss

music

Hej på er! Så mycket i skolan men jag ska inte skylla på det. Jag har helt enkelt inte orkat. Men så småning kommer det, på lovet är en självklarthet. Men innan det, nja jag vet inte. Dagarna rullar på och jag tar de som det kommer. Här är i alla fall en av mina favoritlåtar. De finns många fler sköna låtar av Maia, kolla in henne.


hej.

Jag är på väg nu, och med massa idér. Tex ny design och lite fiffigheter, har lust att byta blogg bara för att starta om på nytt. Men snart är jag här. Nu ska jag sticka vidare på min halsduk och läsa lite fysik. Förövrigt är det december och mitt favoritintresse har börjat komma igång, att köpa julklappar. Jag älskar det. Ett par uggs att sätta på fötterna nu när snön har fallit, införskaffades idag.
Ví hörs!

puss!

RSS 2.0