home

Borta bra men hemma bäst säger jag. Ush vad jag är trött av all sol, helt utmattad. Men ändå har jag tagit vara på mig. Måste ha druckit huuuur mycket vatten som hälst för ni ska bara veta hur många gånger jag gått på toa per dag. Men härligt har de varit. Till och med så att jag kan erkänna att fotboll är ganska kul att kolla på. Nu måste vila mig, puhu!

jag ser isberg i dina ögon

En ny header. Jag har väntat på den här dagen då ja faktiskt är nöjd med min desgin. De tackar jag Maria för (självklart är de jag som designat min egen header, men hon hjäpte mig att få till den helt enkelt). Och medan vi redan är igång tycker jag att ni ska kika på hennes blogg. Underbar med musik, kläder och rolig läsning. I min header vill jag förmedla lite mer av mig själv. Hurdan jag är.

Godiset
står för att.. jo jag är verkligen en gottegris!
Peace-tecknet för att de är de tecknet som jag gör på nästan vartända kort kan jag säga.
Månen visar lite att jag är en nattuggla och älskar att sitta uppe sent.
Hjärtat går till hela min släkt och alla vänner, jag älskar dom.
Fåglarna flyger, dom är fria. Precis som jag, jag vill känna mig fri och öppen.
Dropparna är till för att betyda vatten. Jag älskar att bada nämligen.
Svarvit bild, den är jag mycket nöjd med. Ville ha den med helt enkelt.
Musiktoner, jo gissa jag gillar musik. Alla möjliga, men jag letar gärna tillbaka i tiden.
Puss bild. Sån är jag, fula miner, skratt och galen skaper.

Nå vad tycker ni?
Måste sova nu, åker tidigt imorgon. Om ni vill göra mig glad vill jag se massor utav kommentarer när jag kommer hem.

hakpuss!

Ps. Kjolen får ni alltså se om en vecka, tyvär.

a lilttle note

Ville bara säga att imorgonbitti åker jag till Vimmerby. Ni vet där astridlindgrens värld ligger. Tyvär ska jag inte besöka denna värld utan jag ska kolla på min lillebror som spelar fotbolsscup. Jag kommer hem på söndag. Men inte stannar jag då utan direkt på måndag åker jag till kalmar. Kommer hem på onsdag. En vecka utan mig då. Men hem kommer jag med massor av bilder och kanske lite fynd? Vem vet. Psst, jag har en litet gej jag vill visa er. En kjol. Vi får se om jag hinner det idag. Eller om en vecka.

Förresten idag har jag namnsdag. Grattis alla Emmor säger jag!

080722


bild sen förra sommarn

Hallå godingar!
Nu har Evelina stuckit och jag har tid för er. Igår var de träning på pogrammet. Efter de träffade jag lite goa människor på donken(=mcdonalds). Evelina följde med mig hem och stannade för natten. Vi stannade vid ännu en donken och där spillde jag äppelpaj mellan benen, på mina nya jeans. Men de går bort hoppas jag. Ja skratt var det mycket av. Nära att dom slängde ut oss kan jag tänka mig. Ikväll är vi bortbjudna. Imorgon har jag en litet suprise. En kjol jag vill visa er. Ha en bra kväll!
kindpuss

du finns i varje steg jag tarklänning, bikbok
basker, indiska
tygskor, stadium

Gårdagen var helt fullbokat så jag hann icke med någon bloggning. Evelina sov hos mig. Du är bra min vän.
näspuss


Slängkyss


Bara för att ni är så söta. En liten godnatt puss.

slängkyssar!

vi lever, andas och älskar varandraskjorta o shorst, hm - väska, utklädningslådan - basker, indiska - tygskor, stadium

Jag får fem tior av föräldrarna mina om jag damsuger hela huset, dukar & plockar ut maten. Och lika mycket pengar till om jag serverar min lillebror vad han vill hela kvällen. Ni kommer inte se av mig mer ikväll.
CIAO!


jag orkar inte älska dig längre


Bara för att jag har ett blommigt täcke. Bara för att jag har tråkigt. Bara för att jag älskar ballerinakex.

another king


Nu är jag inte långt ifrån maja va? Frank Sinatra gott folk.


så jag ser det

Alla har vi någon gång tyckt om en person. Kanske som ung kanske som äldre. Alla har vi nog funderat som in i 17 om man verkligen gillar personen. Eller om den verkligen gillar dig. Alla har vi nog skuttat med glädjeskutt på moln ena sekunden, och den andra slängt sig i sängen med tårarna brännande under ögonlocken. Alla har vi nog ljugit för någon när man sagt att man mår bra när hjärtat egentligen svider som ett öppet sår. Alla har vi nog drömt oss bort på lektionen och frågat bänkkamraten vad man skulle skriva. Alla har vi nog varit med om kärlek. Jag har. Man drömmer om en kille eller tjej som ska komma en vacker dag och se en in i ögonen och säga ''jag älskar dig emma, för den du är''. Men det händer ju bara på film? Eller, finns äkta kärlek på riktigt? Kärlek är det som får vart ända människa att le. Kärlek är de som får vart ända människa att gråta. När man håller på att drömam så där kan vem som hällst bli en drömprins. Det händer att man, som jag säger det, blir kär i kärleken. I att hålla någons hand, att vi omfamnad, bli omtyckt. Det är inte ett dugg lätt att känna efter, inte ett jävla dugg. Men jag har kommit på en sak. De hjälper inte att drömma. För man får så mycket kärlek ändå. Av sina nära och kära, en kompis kan ha lika stor betydelse om en pojkvän eller flickvän. Jag ber er inte att släppa alla drömmar, alla önsknignar, all längtat. Utan att man behöver inte ha så bråttom. Kärleken kommer och den går. Men vad vet jag om det här egentligen. Det var bara något jag tänkte.
 Vad känner ni, om kärlek? Har ni upplevt sann kärlek? Håller ni med mig? Jaq vill höra era åsikter nu när jag delat med mig av min. Jag tror att det är väldigt många som funderar över den här frågan om kärlek. Vi kanske ska göra det lite lättare för oss genom att dela med oss, kanske, kanske inte.


idag kan jag säga att jag älskar mitt hår 
foto&redi: jag

Basker från indska
Fotade lite i förmiddags, vad tycker ni?
Snart kommer farmor och farfar, nu mår jag bra.
 

morning


God morgon! Nu trampar jag iväg till min morfar. Och jag ångrar nästan att jag lägger in dne här bilden men livet är till för att bjuda på sig själv så här har ni mig när jag mår som bäst!

i was thinking


Är de någonting ni vill veta om mitt liv? Någon lucka som saknas för att få en bild av mig? Jag har bilder och jag har svar so let's go for a ride. Med ett prett léende och små tänder säger jag nattinatti!

allt som jag visste men inte kunde se
Medans maja kommer med kungar som elvis kör jag och min rebecca med markoolio på högsta volym. Än så länge är pendeltåg favoriten, vi har till och med en dans. Vem vet, en dag kanske våra moves kommer upp på youtube. Håll ögon och öron öppa. Små citroner gula väntar nu på mitt nattduksbord, en bok och den bästa jag läst om ni vill veta.
hönni, har ni lite  boktips kanske?

skjortan från kära h&m och tyget på benen kommer från monki.
sov sött!

bara för att vi är som vi är och inte som någon annan


Och för att vi älskar att vara som vi är.

pss, där ser ni hur kort jag är höhö!

tjenamors

Jag har vart borta från bloggen ett tag som du märkt. Faktist har jag tänkt en hel del, och nu kom jag på en sak som inte hör till ämnet. Stavar man de faktiskt eller faktist? Ush nu känner jag mig som frökens plåga i svenska. I alla fall, jag har tänkt och kommit fram till att det måste bli mer mig i bloggen. Jag känner mig som en i mängden, en av sveriges miljoner modebloggare. Jag vill inte att bloggen ska bli läst för att jag har fina kläder eller tar fina kort. Jag vill att folk ska läsa för att jag är jag, för att dom gillar det jag skriver och gör. Så från och med nu, mer mig i allt! Hoppas ni märker skillnad.

emma

Hej sömntutaOklara bilder & jag var trött. Meningen är att ni ska se kjolen, min nya fina! 149 kr, urban outfittes. rearearea
Nu måste jag sova, sängen kallar!

det värsta jag vetJag borde verkligen städa, men herre min skapare vad de är tråkigt.

vykort


Jag har fått kort & jag älskar kort!

skansen
Tre foton från skansen. Älg. Krokodil. Björn. Vilken tycker ni bäst om? Jag håller mig till älgen jag. Nu ska jag sova.


pss.. imorgon inviger jag min nya kjol från Urban, den är sådär härligt mjörkblå med vollanger. Jag älskar den bara så ni vet.

ge mig kärlek ge mig dansNu ska jag käka bakad potatis. Nordiska muséet, god mat och shopping  idag.

shorts, sjal(ny) hm
skor, stadium
linne, lager 157
kofta, zara
väska, mammas gammla

cosmonova-södermalm-djurgården

Var i stort sätt gårdagens sysselsättning. Och så här såg jag ut. Idag har vi vart och badat i Vinterviken i Aspudden där vi bor. Snart ska vi till slottet och sedan till Gröna lund. puss

med mobilen i högsta hugg och världens fulaste smile har jag på mig skor från dinsko, tunika och väst från hm, väska från utklädningslådan och leggins från jag vet inte vad.


estocolmo


Nu sitter jag här igen och ska snart sova. Dagen har gått fort, 4 ochenhalv timmes bilresa plus lite velande innan vi hittade fram till lägenheten, sedan åt vi, tog tunnelbanan och båten till skansen. Där hälsade man på alla djuren och såg genrepet av allsång förstås. Men bäst av allt.. jag träffade MAJA & hennes vän Emma. Tänka sig, nu har jag träffat henne på riktigt!! Jag blir helt glad av tanken. Och sikka sötnosar de var båda två. Som sagt nu ska jag sova. PUSS


lovisafisa.


Ja nu är lovisa min kära här. Och stanna ska hon, en natt. Vi ska hyra film och mysa. På tisdag så åker jag till huvudstaden. Stannar tills söndag. Ni förstår säkert att jag vill ha massor utav shoppingtips, så som 2hand och vanliga affärer.

PUSS

ge mig något som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns


Jag ser sjukt mega sur ut, de var jag inte utan hade precis satt mig ner när kortet togs.


kort tagna av mig, självutlösare.

linne  lager 157 80:-
solglasögon  acne jeans 20:-

NYTT har shoppat medans internett krånglat. Men nu är jag tillbaka. Nya kläder får ni se i kommande inlägg. Dags att gå till sängs, imorgon ska jag köpa nagelack. Vad gillar ni för färger?

RSS 2.0