så jag ser det

Alla har vi någon gång tyckt om en person. Kanske som ung kanske som äldre. Alla har vi nog funderat som in i 17 om man verkligen gillar personen. Eller om den verkligen gillar dig. Alla har vi nog skuttat med glädjeskutt på moln ena sekunden, och den andra slängt sig i sängen med tårarna brännande under ögonlocken. Alla har vi nog ljugit för någon när man sagt att man mår bra när hjärtat egentligen svider som ett öppet sår. Alla har vi nog drömt oss bort på lektionen och frågat bänkkamraten vad man skulle skriva. Alla har vi nog varit med om kärlek. Jag har. Man drömmer om en kille eller tjej som ska komma en vacker dag och se en in i ögonen och säga ''jag älskar dig emma, för den du är''. Men det händer ju bara på film? Eller, finns äkta kärlek på riktigt? Kärlek är det som får vart ända människa att le. Kärlek är de som får vart ända människa att gråta. När man håller på att drömam så där kan vem som hällst bli en drömprins. Det händer att man, som jag säger det, blir kär i kärleken. I att hålla någons hand, att vi omfamnad, bli omtyckt. Det är inte ett dugg lätt att känna efter, inte ett jävla dugg. Men jag har kommit på en sak. De hjälper inte att drömma. För man får så mycket kärlek ändå. Av sina nära och kära, en kompis kan ha lika stor betydelse om en pojkvän eller flickvän. Jag ber er inte att släppa alla drömmar, alla önsknignar, all längtat. Utan att man behöver inte ha så bråttom. Kärleken kommer och den går. Men vad vet jag om det här egentligen. Det var bara något jag tänkte.
 Vad känner ni, om kärlek? Har ni upplevt sann kärlek? Håller ni med mig? Jaq vill höra era åsikter nu när jag delat med mig av min. Jag tror att det är väldigt många som funderar över den här frågan om kärlek. Vi kanske ska göra det lite lättare för oss genom att dela med oss, kanske, kanske inte.


Kommentarer
Postat av: Maja

åh va bra skrivet min vän.

du vet redan min kärlekshistoria.

och vet du. jag spelade nästan någon annan för att bli hans. ändå gick de inte.

<3

2008-07-20 @ 01:26:35
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: frasse

så sjukt bra skrivet! :O

jag håller med dig helt klart. ;)

2008-07-20 @ 11:28:56
Postat av: MANGO

du skriver så bra. jag säger ja kärleken finns. den finns iallafall mellan mig och min pojke. jag förstår exakt hur du menar med att man blir kär i kärleken, det har hänt mig flera gången. men den här gången är jag verkligen kär. det är för att han känner mig verkligen,förstår mig och att han själv är så underbar och visar sina känslor, han kan bara säga: maria jag är ledsen, men jag vet inte varför. Hur många killar har sagt sånt, bara sådär? jag älskar när killar visar att de kan vara sårbara.

jag är kär.

2008-07-20 @ 18:25:10
URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0