dreaming.

 bilder

järnspikar

JAG VILL BLOGGA! Men fy de är inte kul utan bilder tycker jag. Därför får jag väl beskriva dagens i ord. Spetskjol, strumpisar svarta, tröja svart. utsläppt hår. second hand klackar .

Snart är de träningsmatch, men först, mat och plugg!
adios sötisar

uppdatering

ciao!
När man väl känner för att blogga igen så lägger internet av, super. Just nu sitter jag på vår stenålders dator i källare, där man inte kan lägga in bilder. Får se om de löser sig i fortsättningen. Nu ska jag duscha, vi hörs imorgon!
puss sötisar


därför

Jag har haft massor utav läxor, prov och träningar. Och idag ska jag hem till en vän. Så de känndes helt naturligt med en liten paus. Jag är nog tillbaka snart, om jag känner mig själv. Håll utkik.

puss på er

just a cup of pictures
1. min väns leopardtights som jag bara måste låna, så fina så. 2. en fin himmel denna dag . 3. en bild på mitt halsband, som jag desvärre har tappat bort.

fråga

Postat av: Jag:) om memories

på den översta bilden, den randiga fina överdelen du har på dej, vart har du köpt den`?

svar: Jag har köpt den på h&m herravdelning.


,


Den här tjejens blogg läser jag så ofta jag hinner. Maria heter hon. Jag är väldigt imponerad av hennes kläd och musik-stil. Hon har verkligen något eget. Hennes blogg är väldigt rolig att läsa och det är mycket kul att ta del av hennes bilder. Alltid bra musik tips också. Så det här är en blogg jag vill rekomondera, helt klart!hjärta


Mums! Nu ska jag plugga och försöka få ut de här förbaskade memory card-et jag trasslat in i ett utag. Jag är så klumpig.
puss

curly.


För er som vill veta. Det här är mitt naturliga hår. Ingen fön, inga produkter. Bara självtorkat. That's it! Nu ska jag baka scones med min mamma, och plugga på det.
cíao & godkväll

memories

utmattad


Är en favoritlåt och kommer att förbli.

L.E

LARS. Han lämnade Idol idag, jag blev så hemskt deppig. Men en sak som gjorde mig hyperglad. Min kompis var var där ikväll fixade hans autograf. Fattar ni?! Rättare sagt hennes lillebror. Vilken pojke. Det står till emma från lars. Jag är överlyckligt!!!
Och nu ska jag sova.
puss

en väldigt fin kväll med mycket umgänge har det varit för övrigt.

summer
sen i sommras, med min mobil. suddigt men minnesrikt.

081104


foto: maja

Det här står på schemat. Efter SO-plugg. Det är utmattande. Några fina bloggar att rekomondera, ni får gärna säga era egna?

puss

papper över hela mitt bord

Lika med läxor och prov. Det är därför jag har varit seg. Plus lite privata grejer. Bloggningen återkommer nog som vanligt på onsdag kan vi hoppas och tro. Nu ska jag göra majas och min ansiktsmask.
tjing!

nya tingstort frågetecken


Vad höll han på med egentligen? Lilla kära Lars.

Mina Svar

hur kan du vara så söt? :$  hur svarar man på det. men tack!
ska de bli kul att träffa mig? maja de var underbart att träffa dig!
vad använder du för smink? foundation, rouge, mascara, ögonshimmer (?) eyeliner ibland.
vem e din bästa kompis , berätta lite om den personen & hur ni träffades.
jag har inte en bästa vän utan flera . endel har jag träffat genom skolan och kompisar och endel genom mina aktiviteter. jag är väldigt glad att jag har dom!
va fick dej att börja blogga? jag började läsa andras, och sen bestämde jag mig för att själv starta en och jag tycker det är jätte kul eftersom jag älskar att skriva & ta kort.
favv mat laaaasagne är smarrigt. även fisk och wook
bästa sommarminne? åh jag har flera. tex att ro ut till en ö och bada näck . äta kakor och bara ha det så där bra med sina vänner som man kan. eller att vara på öland och bara va med en väldigt bra kompis!
vad har du för mascara? IsaDora build-up mascara extra volume. den kan jag verkligen rekomondera
Hur länge har du haft din blogg och vad fick dig till att börja skriva? jag har haft den i lite mer än ett år. började sommarn 2007. och som jag sa innan, jag gillar att skriva, fota och utrycka mig.
Vawd tyckewr du om fjortisar, hur ser en fjowrtis ut? vilken fråga. det får man avgöra själv tycker jag.
säg en sak du alltid använder till dina kläder? typ, alltså som du gillar att använda och använder jätte mycket? :D hm, jag vet inte om du menar ett plagg eller accesoarer. men jag använder ofta ngt armband .. och jag har ofta linnen eller t-shirts i jordnära färger.
vad tycker du om kärlek? det är ngt fantastiskt. tyvär har jag aldrig fått uppleva kärlek , bara till mina vänner och min familj . men jag vet att det är ngt vi människor inte klarar oss utan
vad gör du eksakt varje morgon efter du har stigit upp tills du går till skolan? jag vaknar, klickar på snooz knappen, somnar om, kliver upp vid 7. gör frukost eller lägger mig framför teven. äter, gör mig iordning ca kl 7.30 . tar på mig, sminkar mig & fixar håret. kommer alltid fem minuter försent om inte mer till mina kompisar. 8.15 i skolan.
Borstar du tanderna med varmt eller kallt vatten? oftast kallt men de har väl hänt med varmt ngn gång.
hur lång är du och hur lång skulle du vilja vara?:) jag är väldigt liten, ca 1,59 cm, men jag är ändå nöjd. men några centimeter längre.
din absolut bästa vän, om du får säga en. utanför familjen. vem är han/hon? och hur känner ni varandra, berätta lite om det! =) som jag sa innan så har jag inte en utan flera.
Vilket är ditt favorit plagg i din garderob? ;) min rutiga kjol får jag nog säga, eller min vita klänning. de är så svårt dedär!
favorit pryl? ;:) måste ändå säga datorn ...
vad gör du helst en lördag kväll? är ute eller inne med massor av kompisar. jag älskar att umgås! men ibland kan de vara mysigt med en myskväll framför tvn med familjen .
om du skulle vara i new york och hade hur mycket pengar som helst. vad skulle du köpa? jag är inte bra på det här med new york och märken. så jag kan inte riktigt svara på det. men jag skulle vilja kolla i alla berömda affärer såklart.
vad använder du för shampo? det där fructis (?) men nu hade mamma köpt ngt från vår frisör som jag inte vet vad det heter.
hur länge har du gått på friidrott? hm, sen ettan så de är ju i sex år nu :)
är william bättre en du någonsin kommer va? och ingen förstår då att det är william som själv skrivit frågan. och darling jag är redan mycket bättre än du någonsin kommer bli ;)

RSS 2.0