Mina Svar

hur kan du vara så söt? :$  hur svarar man på det. men tack!
ska de bli kul att träffa mig? maja de var underbart att träffa dig!
vad använder du för smink? foundation, rouge, mascara, ögonshimmer (?) eyeliner ibland.
vem e din bästa kompis , berätta lite om den personen & hur ni träffades.
jag har inte en bästa vän utan flera . endel har jag träffat genom skolan och kompisar och endel genom mina aktiviteter. jag är väldigt glad att jag har dom!
va fick dej att börja blogga? jag började läsa andras, och sen bestämde jag mig för att själv starta en och jag tycker det är jätte kul eftersom jag älskar att skriva & ta kort.
favv mat laaaasagne är smarrigt. även fisk och wook
bästa sommarminne? åh jag har flera. tex att ro ut till en ö och bada näck . äta kakor och bara ha det så där bra med sina vänner som man kan. eller att vara på öland och bara va med en väldigt bra kompis!
vad har du för mascara? IsaDora build-up mascara extra volume. den kan jag verkligen rekomondera
Hur länge har du haft din blogg och vad fick dig till att börja skriva? jag har haft den i lite mer än ett år. började sommarn 2007. och som jag sa innan, jag gillar att skriva, fota och utrycka mig.
Vawd tyckewr du om fjortisar, hur ser en fjowrtis ut? vilken fråga. det får man avgöra själv tycker jag.
säg en sak du alltid använder till dina kläder? typ, alltså som du gillar att använda och använder jätte mycket? :D hm, jag vet inte om du menar ett plagg eller accesoarer. men jag använder ofta ngt armband .. och jag har ofta linnen eller t-shirts i jordnära färger.
vad tycker du om kärlek? det är ngt fantastiskt. tyvär har jag aldrig fått uppleva kärlek , bara till mina vänner och min familj . men jag vet att det är ngt vi människor inte klarar oss utan
vad gör du eksakt varje morgon efter du har stigit upp tills du går till skolan? jag vaknar, klickar på snooz knappen, somnar om, kliver upp vid 7. gör frukost eller lägger mig framför teven. äter, gör mig iordning ca kl 7.30 . tar på mig, sminkar mig & fixar håret. kommer alltid fem minuter försent om inte mer till mina kompisar. 8.15 i skolan.
Borstar du tanderna med varmt eller kallt vatten? oftast kallt men de har väl hänt med varmt ngn gång.
hur lång är du och hur lång skulle du vilja vara?:) jag är väldigt liten, ca 1,59 cm, men jag är ändå nöjd. men några centimeter längre.
din absolut bästa vän, om du får säga en. utanför familjen. vem är han/hon? och hur känner ni varandra, berätta lite om det! =) som jag sa innan så har jag inte en utan flera.
Vilket är ditt favorit plagg i din garderob? ;) min rutiga kjol får jag nog säga, eller min vita klänning. de är så svårt dedär!
favorit pryl? ;:) måste ändå säga datorn ...
vad gör du helst en lördag kväll? är ute eller inne med massor av kompisar. jag älskar att umgås! men ibland kan de vara mysigt med en myskväll framför tvn med familjen .
om du skulle vara i new york och hade hur mycket pengar som helst. vad skulle du köpa? jag är inte bra på det här med new york och märken. så jag kan inte riktigt svara på det. men jag skulle vilja kolla i alla berömda affärer såklart.
vad använder du för shampo? det där fructis (?) men nu hade mamma köpt ngt från vår frisör som jag inte vet vad det heter.
hur länge har du gått på friidrott? hm, sen ettan så de är ju i sex år nu :)
är william bättre en du någonsin kommer va? och ingen förstår då att det är william som själv skrivit frågan. och darling jag är redan mycket bättre än du någonsin kommer bli ;)

Kommentarer
Postat av: justjuliet

tack för svaren! :D

2008-11-02 @ 20:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0