depp och oturt-shirt hm herr, kjol urban outfittes + armband

Oh jag har bara lust med förändring, på bloggen, i mitt liv, i mitt utseende. Ohja! Jag är bara så trött på ALLT. Jag är lyckligt lottad med vänner, familj, bra betyg, mat och tak över huvudet men jag känner alltid som om det är något som saknas. En känsla som alltid finns där när tankarna hinner ifatt mig. Som om alla tar mig för givet, som om alla känner tror dom känner mig när det egentligen bara är utsidan. Jag vill ha djupa samtal och någon som ser mig, någon som undrar vad jag tänker på. Någon som kan stryka mig över håret och säga att den tänker lika dant, att jag inte är ensam. Vem känner som jag, om de ens är någon som förstår..?

Kommentarer
Postat av: julia

jag kan hålla med dig, jag är fett trött på mitt utseende och på mitt liv, samma sak har det varit i snart 3 år och lääängtar verkligen efter gymnasiet, även fast mina vänner är underbara längtar jag. Förändring behöver jag!

2009-01-14 @ 16:42:48
URL: http://justjuliet.blogg.se/
Postat av: Anonym

EMMA. min allra bästa kusin :)

jag behöver en såndär emma-frida promenad nu nån kväll! slå en pling när du kan gärna imon, ja kan stå över träningen om det så är...<3

2009-01-14 @ 22:34:22
Postat av: maja

emma. prata med mig.

NU!

seriöst vi har inte pratat på år :(:(

jag saknar dig så

2009-01-15 @ 15:27:32
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: mango

naw jag förstår dig, jag har varit lite ledsen i typ två dagar nu men varför vet jag inte.Jag förstår dig som säger att du saknar någon sån som har det lilla speciella, som man verkligen kan prata med. Jag är glad att jag har adam som jag veerkligen kan prata med och sådär. men det tog tid att hitta en man verkligen kan luta sig mot.Puss!

2009-01-15 @ 20:33:33
URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0