mitt 2008

Oh jag vet att jag är i sena dar men bättre nu en aldrig. Tänkte visa er hur mitt år sett ut.
I Januari bloggade jag inte pga paus eller inte ork. Så vi startar i februari.


Februari: Jag minns att jag hade munsår nästan hela månaden och gillade J-LO, fyllde även år.

Mars: Köpte mina första tygskor, åkte skidor i sälen och gjorde grymt fula poser på bloggen..

April: Hade mina tygskor varje dag hela april kan jag konstatera, började kunna kalla min stil för min, sydde första kjolen (som också blev den sista)

Maj: Det var en riktigt varm månad så i maj var mitt första dopp, jag bar shorts och hade snelugg.

Juni: Solen stekte och jag åt jordgubbar. Jag läste en bok full av åsikter ''tusen gånger starkare'' och skolan slutade. Jag hade även haft min blogg i ett år.

Juli: Solen fortsatte att värma och med mina vänner cyklade jag dit vägarna slutade. Jag var i huvudstaden men min kära familj och hade en jätte fin resa, där jag även köpte min älskade volang kjol.

Augusti: Jag började bli brun och kunde visa upp det också på alla tävlingar jag for på. Jag mådde gott och fotade ganska mycket med min vän rebecca.

September: Skolan var i full rulle och jag började då åttan. Till spanien och värmen flög jag i mitten av månaden med min fmailj och farmor och farfar. En resa jag aldrig glömmer.

Oktober: Min kära Maja kom äntligen till Växjö. Vi hade jäkligt kul och flummade vart vi än var, det tog imot i hjärtat när hon åkte men vi bestämde att jag ska besöka henne i Nortälje till sommaren.

November: Jag längtade mest efter Maja denna månad. Och julen..December: Och julen den kom. Jag virrade på stan och köpte julklappar, min trogna vän reste till spanien och lämnade mig här i kylan. Jag var i Göteborg på julmarknad och myste med min familj. På nyår sjöng jag lips och smällde miniraketer.Mitt år var kanon! Men jag känner på mig att 2009 kommer bli ännu bättre.


Kommentarer
Postat av: evelina

(L)

2009-01-16 @ 21:17:13
Postat av: maja

<3<3<3<3

2009-01-16 @ 23:49:42
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: mango

wii! hihi jag har också gillat J.Lo! :Dpyssss

2009-01-25 @ 11:23:33
URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0