Stockholm nästa


Imorgon kl 08.15 går bussen till Stockholm, kl 14.25 är jag framme och sedan vidare till Norrtälje. Ni kommer höra av mig där ifrån, de kan jag lova.
CIAO

AdventureMamma


Min mamma fyllde år igår, 27 juli. Jag älskar dig, grattis!

Halmstad


Tyvär var det såhär vädret såg ut de flesta dagarna..

Men sällskap vid matcherna av Evelina piggar allt upp en


Och på hotellet hade man sällskap av Rebecca

Thats life

Köttning

Vi var trötta, vi frös och vi var sugna på kexchoklad

Och vi älskar våra adidasväskor

Och där var lite bilder från Halmstad och Laxacup. Det gick helt okej för min lillebror och hans lag kan jag nämna för att åtminstånde nämna en sak om fotboll. För mig blev de mysiga dagar med min mamma, shopping, fotbollskillar och friidrottstävling. Härligt! Nu ska jag sova, tyvär läste jag ut ''Om jag kunde drömma'' idag så de blir väl att sommna bums.
Godnight

ThingsChinos från Monki, 100 kr rea

Jesussandaler från Polen, ca 120kr

Bikini från h&m, 100kr rea

Nördbrillor torg i Halmstad, 100kr

Lite saker jag glömt att visa. Inga bra bilder alls men hej de är natt.
Natti

GlassesNya brills från torget i Halmstad. Är förälskad.

Shenobre!
Nu är jag hemma från Halmstad också, men inte varar de så länge för på torsdag går bussen mot min saknade MAJA. Ni som följt mig kanske minns att hon var här hos mig i höstas? Vi träffades genom våra bloggar och har träffats två gånger hitils. Så jag längtar ihjäl mig. Men nu måste jag kila. Hörs ikväll.
Kisses

Märker du hur fort de går?


Och så var man hemma från Öland, sorgligt eftersom där var det inte ett moln så långt ögat kunde nå. Och när man kommer hem känner man sig precis som vädret här, grå och tråkig. Jag vill ju ha sol och värme så att man kan ut på äventyr! Men Öland var inte så dåligt det heller, vi blev skrämda livet ur oss av en bonde. Jag hade inte med mig kameran dit så inga bilder. Nu ska jag ut och träna, vilket förvånar mig eftersom jag är världens lataste och sällan tar saker som träning i egna händer.
Ciao!

På resande fot


Hallå i stugorna! Igår var jag och tävlade så där av ingen bloggning, och idag har jag haft fullt upp. Imorgon blir det en spontan resa till Kalmar/Öland och träffa bla min kalmarlänning, kommer hem på onsdag redan. Sedan blir det Halmstad på torsdag. Men vi hörs när vi hörs.
Ciao

Diving Toweravklippta jeans från en marknad i Polen, kofta från vila, adidas väska

Oskärpta bilder menmen, ville visa er min fina väska som jag fick i konfirmationspresent av min kusin. Den hänger med i ur och skur. Nu blir det monopol!
Tjing

update svar:
väskan kommer från en adidasaffär

This summerdays

God kväll, detta är anledningen till att jag inte håller till här så mycket.

one hat, one island, three friends


Hallå godingar! Hur mår ni i värmen? Ja de är i alla fall vad vi har här. Och då ska jag säga er att när de är sol i Växjö, då ska man passa på. Om ni inte visste de, så är vi nämliga kända för att vara en regnhåla. Men nog pratat om vädret.
Allt är bra med mig, jag är inte så aktiv vilket ni får tåla eftersom jag njuter av mitt sommarlov. Men ikväll kommer de bilder från mina dagar och så småning om från Cypern.

Jag märker att jag har tappat lite läsare nu under sommaren, men vafan, ni som tittar hit är i alla fall välkomna. Nu ska jag iväg med tre vänner till vår älskade ö. Jag berättar mer om den någon annan gång.
Sommarpussar

home


foto: jag

Ja nu är jag åter igen hemma! Men jag hinner inte säga mer än så för jag ska få besök av saknade flickor. Men vi hörs imorgon. Och om ni undrar så har jag haft det alldeles underbart.
Kisses

BYE


HEJDÅ SVERIGE! HEJ CYPERN!
Vi ses om en vecka
PUSS

Så mycket jag vill


skjorta,monki, leggins ginatricot, gladitorsandaler nya från polen

Psst

Jag tyckte att min förra header var mer sommrig så jag bytte tillbaka, nu ska jag sova.
Godnight

Inspiration

Bilder från idag
1 Kors jag fick i konfirmationspresent
2 Ett par avklippta jeans jag köpte i Polen
3 och 4 Konfirmationsblomma

Idag har jag packat, ätit rester från igår (mmmm), pratat i telefon med min kalmarlänning, bloggat och ikväll ska jag på bio. Baksmällan, vi får väl se om jag kommer hem med träningsverk i magen. Det är väldigt klent med kommentarer nu mera, jag har väl en viss förstårligheter eftersom jag inte har varit så aktiv men vart har ni tagit vägen? Men dom kommentarer som kommer värmer i alla fall, ni ska veta att jag tar åt mig dom alla!
Ciao

4 juli


Hela gänget, åh vad jag gillar er!

Tralala

Lillebror till vänster

Min för söta syssling Ella (En kopia av mig när jag var liten, fast jag hade mörka lockar)

Kusin och syssling

Syssling Elsa och syssling Ella

Kära farmor

Släktdrag

Puss

Hur söt?

Konfirmanderna, kusin och jag

HUR SÖT?!?!?!

Vackra kusin

Foto: Emma Hultin, Magnus Hultin, Frida Hultin Johansson

Konfirmation


En helt underbar solnedgång i torsdags


HOLA!

Idag konfimerades jag och det var grymt kul. Inte bara att sjunga, spela teater och skämma ut sig lite för allt folk i kyrkan utan även för att hela tjocka släkten var där. Imorgon kommer bildbomb kan jag lova. Och vet ni? På måndag åker jag till Cypern!
Kisses

Inget kan mätas med löftet jag har

TJENIS! Jag sitter här slår och kliar mig på kroppen, tyvär är de så att myggorna älskar mitt blod. Ouf! Nu är äntligen min kamera tillbaka och jag är mucho glado. Idag har jag badat oerhört mycket. Morgonbad, förmiddagsbad, eftermiddagsbad x2. Jag kanske var en fisk i mitt förra liv? Vem vet. Här har ni bilder från min farmor och farfars landställe. Nu ska jag ta kort på månen och sedan sova, imorgon är det konfirmation.
Tjing

1
Farfar
2 Jag gick runt i min zebrarandiga klänning från bikbok, farmors tröja och ett par gummistövlar
3 Sommarbukett
4 Dom gammla cyklarna vill jag bara sno till min egendom
5 Solnedgång hemma

Happy


Imorgon kommer min kamera och jag är sååååååååhär glad för det! ÄNTLIGEN! Både idag och igår har det varit åskvärme = som i en bastu = att jag har svettats sönder. Här kommer lite datum om ni vill se hur min sommar kommer se ut i ett ungefär.
2/7- Höghöjdsläger med konfan (en hinderbana 11m upp i luften), övernattning
4/7 - Konfirmation
6/7-13/7 - Cypern
(?) 23/7-25/7- Halmstad
5/8-7/8 - Kalmar
(?) - MAJA

RSS 2.0