Answer


God kväll. Det var många som undrade vilken gymnasiumlinje jag hade bestämt mig för. Och det kan jag tala om för er. Jag är typ nästan 100% säker på att jag ska gå Samhäll-Idrott på Katedralskolan. Det är en väldigt bred linje, vilket jag gillar eftersom jag inte har en aning om vad jag ska bli i framtiden. Egentligen är det inte idrott på det sättet som dom flesta tror, utan det är lektioner som ledarskap, träningslära, psykologi mm. Och eftersom jag älskar att röra på mig (förutom avståndet mellan sängen och datorn) så känner jag att den här linjen passar som handen i hansken. Sen kan jag även fördjupa mig mer i mitt moderna språk och tex välja FOTO som individuellt val. Så det känns jätte bra.  Hoppas att ni fått svar på era frågor!

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Låter rikigt bra!! jag lovar att du inte kommer ångra dig, det är grymt :D

2009-10-18 @ 09:39:44
Postat av: rebecca

fin blogg :D

2009-10-18 @ 10:43:08
URL: http://reefi.blogg.se/
Postat av: Anonym

sugen på att köpa ny mobil? http://www.tradera.com/VIT-SAMSUNG-S5600-auktion_100646637(kontakta mig om du har frågor)http://ewragne.blogg.se

2009-10-18 @ 10:47:08
Postat av: Amanda Otterberg

Hej Emma! Jag lovar att du inte komma bli besviken om du väljer Katedral, linjen har jag ju dock ingen efarenhet av eftersom jag läser samhälle/samhälle, men det går inte att inte ha kul på katedral! Är helt säker på att du kommer bli jätte nöjd om du väljer den linjen (:

& eftersom jag vet att du älskar kläder tänkte jag bara berätta att du kan välja till även klädsömnad, det är grymt roligt och du lär dej hur mycket som helst! Jag sitter och syr egen-designade kläder hela dagarna nu, hihi. Hoppas du kände dej ännu mer säker på ditt val nu, pusspuss (:

2009-10-21 @ 18:20:27
URL: http://amandaochjulias.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0