*Jag har hur lockigt hår sem helst. Oftast så plattar jag det, så endel av kanske inte har sätt mitt normala hår. Men jag har alltså lockigt, stort, jobbigt, burrigt hår.. Ibland älskar jag det och ibland verkligen hatar jag det.

Jag hatar myror, alla tycker jag är jätte fjantig för det men jag hatar dom verkligen. Bara se hur dom springer omkring gör så att jag får rysningar.. Jag kan inte ens gå förbi en myrstack 5 meters avstånd utan att springa på tårna. ush!

Jag äter hela tiden, och älskar allt som är sött hehe.. Som tex om någon bjuder på godis, då kan jag inte förstå hur någon skulle kunna tacka nej?! Och jag springer alltid i skaferiet och kylskåpet för att jag kanske skulle kunna hitta något smarrigt hähä..

Jag är väldigt lekfull, älskar att leka lekar, busa och skojja. Haha låter som en 5-åring men that's me. Är väldigt barnslig ibland.

Jag vill ofta ta kommandot och leda saker och ting. Gillar att bestämma helt enkelt. Om man kommer i en grupp med mig i tex skolan så tar jag för givet att jag ska leda allt ihop.. lite av en dålig vana.

Kommentarer
Postat av: maja

haha sötnos, allt de där är som mig också. är exakt sån. förutom håret och myrorna ;)

snart är jag hos dig!! längtar:D

2009-10-19 @ 03:02:42
URL: http://enmaja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0