Lista

Här är en liten lista, eftersom jag gillar listor!


Favorit…
plagg: Allla mina kläder ser ut som gråa trasor nu, i alla fall på mig. Ush har ingen stil alls. Men jag gillar min nya virkade top ifrån Zara, den är väldigt somrig så känner inte att jag kan använda den under denna gråa period som vi befinner oss i. Längtar tills jag kan gå runt i den till ett par höga jeansshorts!

låt: Just nu är det Mary - Kings of leon, Levels - Avicii och Ängeln i rummet - Laleh (Väldigt blandad musiksmak hehe..)

fik: Saknar ett riktigt mysigt Café i Växjö men Millas och Askelyckan är väl i toppen. Askelyckan för att det är så kul att sitta och kolla på folk, och det är prisvärt och gott. Millas för att det är så himla fint där nere, och mycket gott!

klubb: Fyller ju vuxen om lite mer än två månader hehe.. Så kan inte riktigt svara på det ännu. Men mitt första stopp på krogen blir nog Kafe Deluxe! 

artist/band: För tillfället är jag väldigt inne på Kings of Leon. Men gamla hederliga favoriter är Oskar Linnros, Håkan Hellström, 30 seconds to mars och Maskinen.

man: Farfar, världens finaste.

kvinna: Min kusin Frida. Hon inspirerar mig på alla sätt och vis och jag är så förundrad över allt hon lyckas med. Världens största hjärta och vilja! 

Min fina kusse på hennes student.

djur: Hubbe hihi.


Hubbeeeen, mysi katten!

inredning: Älskar när man inreder personligt, med bilder på väggar och massa fina prylar lite här och var.

Jag hatar: Just nu nyfikenheten hos folk! Helt brutalt, jag är ju själv lika dan, men alla vet ju exakt allt om alla i den här stan. Och vi vill veta det med, det kan vara samtalsämnet över en hel lunch om hon har gjort det med honom eller inte. Sjukt när man tänker efter.

Jag älskar: ONE TREE HILL!  Freeeeeeeeelst! Lussebullar, mina vänner och familj såklart, små barn som går hand i hand med sin farfar, stora kappor, festival, pojkar, fest. Älskar mycket.

Jag brinner för: Det var svårt att svara på den här, för just nu känns det som jag befinner mig i nån slags svacka. Men jag brinner nog för att alltid bli bättre, har svårt att bli nöjd och det är både positivt och negativt.

Jag kan dö för: Min mamma, pappa och bror.

Jag trodde aldrig: Att det skulle vara så svårt att följa sitt hjärta.

Jag vill tro: Att jag kommer bli något stort nån gång. Låter kanske fånigt, men jag vill förändra folks liv, eller i alla fall någons liv.

Jag hoppas: Att jag orkar att jobba järnet fram till studenten!

Svart/vitt
Fest/Hemmakväll
Fisk/kött
Bohemiskt/ljust o fräscht
alkohol/alkoholfritt
kladdkaka/morotskaka
chips/godis
(beslutsångest)

Bästa…
festivalen: har bara varit på en, men den var något bland det bästa jag varit med om. PEACE & LOVE! vi ses snart igen. 

bilden:
En av mina favoritbilder, för den här dagen var så spontan och så fantastisk! Det här är bara några av mina närmsta vänner och alla är dom lika vackra! Kärlek.

tidningsomslaget: Ingen tidningsfantast, köper hellre fika hehe. 

skivan: Come around sundown med kings of leon för tillfället! Annars finns det ingen favorit. 

lägenheten: Älskar den lägenheten som min kompis Elsa bor i, så fin! Eller lägenheten i Spaninen där jag har spenderat flera somrar. 

julen: När jag fick min sex and the city box och min farmor fortfarande levde<3

sommaren: 2011 vågar jag nästan säga, eller 2009! 

hösten: 2010 eller 2009.

resan: Min konfirmationsredsa till Polen, oslagbar! Också peace and love, och alla resor till Spanien!

När jag var 16 ville jag: Var ju inte så länge sen, men då ville jag så himla mycket. För mycket.

När jag var 20 hade jag precis: Då kommer jag vara satans lycklig, och ha jobb!

När jag var 10 fick jag: Min första mobil om jag inte minns fel, den var grå och oerhört klumpig. Men gud vad glad jag var

Jag kommer aldrig: Lämna Växjö helt tror jag, kommer garanterat att bosätta mig i en annan stad eller i ett annat land så fort jag får möjligheten. Men när jag har tröttnat kommer jag att komma hem igen.


Jag kommer alltid: Ha beslutsångest, tror det är något som verkligen utmärker mig haha. Men jag kommer förmodligen att lära mig att hålla reda på vad jag vill ha eller borde ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0