2012

Jaha, då var det nytt år. Andre januari 2012. Känner mig inte precis annorlunda, inget pirr eller något för att det är nytt år. Dagarna har bara flytit på som alltid. För egentligen har ju inget annat förändrats än att två dagar har gått sen det var 2011. Jag firade i alla fall in det nya året, i ett underbart sällskap. Nästan alla mina närmsta och bästa. Älskar dem!


2011 var året då jag växte i mig själv tror jag. Eller det känns som om jag känner mig själv bättre nu än jag gjorde då. Men detta året har jag haft svårt att leva i nuet, jag har många gånger tänkt aldelles för mycket på det förflutna. Jag har ångrat saker och tänkt på vad jag kunde gjort bättre. Men de få gånger då jag verkligen levde i nuet var då jag inte befann mig i Växjö. 2011 gav mig några av dem bästa stunderna jag hittills fått uppleva i mitt liv!  Peace & Love, har sällan varit såååå lycklig som jag var då! Samma sak då vi vann Fair Play Cup, vilken känsla. Alla dessa resor hit och dit i somras var guld värda. Och de vänner som har kommit mig så mycket närmare, endel är nu mina bästa vänner!


Jag hade kommit fram till några nyårslöften då jag insåg att jag inte ska ha några alls! För detta året ska jag sluta va så ''smart''. Allt jag gör ska inte va så genomtänkt. Jag ska helt enkelt lämna tankarna utanför och istället va lite spontan. Gör misstag, ångra saker eller vara glad att jag gjorde dom. Leva på riktigt utan att se konsekvenserna hela tiden. För det är jag så jävla duktig på. Detta året ska jag bli kär, bli sårad, va lycklig, va spontan, va galen, va elak, va snäll, va mig själv!  2012 ska vara galet PUNKT
Hejdå 2011

Kommentarer
Postat av: såg du tunneln?

nu kör vi

2012-01-03 @ 17:35:48
URL: http://elsasliv.devote.se
Postat av: alexandra

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?(Ber om ursäkt ifall du inte gillar såna här kommentarer!)

2012-02-27 @ 16:15:22
URL: http://thisisalexandras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0